Pagina's

woensdag 12 mei 2010

Mijn Collega's

Er zijn een paar nieuwtjes te melden op collegagebied;

Ten eerste heb ik een nieuwe roommate; Stefano Giani. Hij neemt het stokje (en het bureau) over van Geke Zijlstra als informatiespecialist Communicatiewetenschappen. Ik heb nog maar 2 dagen met hem samengewerkt, maar dat beviel heel erg goed. Hij blijft overigens ook bij informatiediensten in de UB werken; een combinatie waar ik zelf heel blij mee ben. Na 2 dagen samenwerken heb ik al een paar hele handige dingen van hem geleerd.

Geke is dus gestopt als informatiespecialist Communicatiewetenschappen. Geke heeft me destijds ingewerkt op het Bushuis en ik heb de afgelopen maanden dan ook als erg gezellig ervaren. Ze is gelukkig nog wel in de buurt als bibliotheektechnisch collega, maar ik mis haar wel als roomie. Nu moet ik echt een hele trap omhoog om bij te kletsen..

Agnes Dessing (informatiespecialist Policiologie) is een blog begonnen; Post(s) voor Politicologen. Het is gericht op haar politicologie klanten en ze is al goed bezig met berichten over de Tijdschriftenevaluatie en tips voor het vinden van audio en video verslagen m.b.t. lokale politiek.

Tot slot twittert Judith Opitz voor mensen die geinteresseerd zijn in Geografie, Planologie en Internationale Ontwikkelinsstudies (GPIO) onder de naam GPIObieb. Andere twitterende bibliotheekcollega's kan je trouwens vinden in deze lijst (laat me weten als ik iemand gemist heb).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten